Ons profiel

Rijschool Linksaf is een ervaren rijschool gevestigd in Eindhoven, geven rijles in Eindhoven en omstreken. Wij staan voor optimale begeleiding en een zorgeloze rijopleiding. We begeleiden je op een prettige en ontspannen manier naar dat ene moment waar het om gaat: het bemachtigen van dat prachtige roze pasje.

We zorgen er ook voor, dat je straks met jouw rijbewijs een goede verkeersdeelnemer bent: zelfverzekerd maar voorzichtig, tempo op z’n tijd maar binnen de regels!

Afgestemd op jouw wensen

We volgen een gedegen lesplan afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. We helpen je bij het behalen van je theorie-examen en begeleiden je bij faalangst.

Wij adviseren je een Tussentijdse Toets, waardoor je het praktijkexamen een keer geoefend hebt en weet wat je te wachten staat. De instructeur gaat mee naar het examen en zorgt voor een optimale voorbereiding. Zo heb je de best mogelijke kans van slagen.

Snel de weg op

Rijschool Linksaf vindt dat iedereen met plezier zijn rijbewijs moet kunnen halen. In een mooie, degelijke auto, met een vriendelijke, betrouwbare instructeur en in de kortst mogelijke tijd. Of je nu net toe bent aan je eerste rijles, al eens zonder succes examen hebt gedaan of je kennis weer wilt opfrissen: wij zorgen ervoor dat je snel, veilig en zorgeloos de weg op kunt!